Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали хлопця, який викрав у кіоску цигарки

Львівські патрульні знайшли по гарячих слідах хлопця, який мав викрадені з кіоску цигарки. Про це повідомили 12 листопада Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Патрульна поліція Львівської області

Сьогодні уночі, близько 2-ї години, на лінію 102 надійшов виклик про невідомого, який розбив в кіоску, що на перетині вулиць Виговського — Кульчицької, вікно та викрав звідти тютюнові вироби. Зі слів заявниці, зловмисник втік у невідомому напрямку. Жінка надала чіткі описи та особливі прикмети.

Патрульні 4 батальйону почали обстежувати прилеглі території. На вулиці Виговського вони помітили двох хлопців, один з яких збігався з описами заявниці.

Поліцейські розповіли, що сталася крадіжка неподалік і вони шукають злочинця. Згаданий хлопець помітно нервував. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу. Хлопець намагався втекти, однак патрульні його наздогнали.

У нього, в присутності понятих, вилучили кілька пачок цигарок, походження яких він не зміг пояснити. Затриманим виявився 17-річний львів'янин. На місце події викликали його батьків.

Потерпіла написала заяву. Тепер юнакові загрожує відповідальність за ст.185 (Крадіжка) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ