Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали іноземця, який вкрав 12 тис грн у відвідувача кафе

У Львові оперативники карного розшуку затримали іноземця, причетного до крадіжки грошей у відвідувача кафе. Слідчі відкрили кримінальне провадження, також правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення інших кримінальних правопорушень. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 12 березня близько 14.00 в одному з закладів громадського харчування, розташованого на вулиці Січових Стрільців у Львові, у відвідувача, 40-річного мешканця Пустомитівського району, було викрадено сумочку з грошима у сумі 12 тисяч гривень.

«Оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини затримали зловмисника, причетного до скоєння крадіжки, в порядку ст.208 КПК України  неподалік місця скоєння злочину. Особу затриманого, 41-річного іноземця, встановлено, речові докази вилучено. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також ми перевіряємо причетність затриманого до інших кримінальних правопорушень, скоєних на Львівщині та на території інших областей», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років. 

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ