Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали раніше судимого, який імовірно пограбував чоловіка

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні ТОРу виявили чоловіка, який ймовірно причетний до крадіжки 1800 євро.
У Львові затримали раніше судимого, який імовірно викрав гаманець у чоловіка

Вчора, 24 вересня, під час патрулювання біля Залізничного вокзалу, інспектори роти тактико-оперативного реагування зупинили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними.

Особу встановили в базі даних та з’ясували, що 30-річний мешканець Львова був судимим за крадіжки. Його попросили показати, що він має при собі. Чоловік витягнув мобільний телефон Samsung та sim-карти різних операторів.

Офіцери побачили, що в кишені є ще речі, та попросили їх показати. Тоді він витягнув гаманець, в якому лежали документи на прізвище іншої людини. Патрульні встановили номер телефону даної особи та зателефонували. Трубку підняв чоловік, який повідомив, що нещодавно в нього викрали мобільний телефон Samsung та гаманець, в якому було 1800 євро.

Громадянин повідомив, що перебуває в місті Суми та вже йде до відділу поліції, щоб написати заяву. Патрульні передали справу слідчим.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині пограбували церкву.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ