Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові затвердили Програму «Дитячий тренер»

Сьогодні, 16 листопада, на сесії Львівської міської ради затвердили Програму «Дитячий тренер». Програма створена для розвитку та популяризації фізичної культури та спорту у м. Львові, та підтримки талановитих спортивних тренерів, які працюють з дітьми та молоддю, повідомила пес-служба Львівської міської ради.

Програма «Дитячий тренер» на 2018-2020 роки – це конкурс на здобуття одноразової грошової винагороди спортивними тренерами з офіційно визнаних в Україні видів спорту, які працюють із дітьми та молоддю віком до 18 років на території м. Львова.

Дитячий тренер – це спеціаліст з викладання фізичної культури та певного виду спорту, який проводить навчально-тренувальну роботу, скеровану на виховання та вдосконалення майстерності дітей та юнацтва віком до 18 років. На здобуття одноразових грошових винагород можуть бути висунуті кандидатури тренерів зі спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні.

Переможці визначаються конкурсною комісією, утвореною наказом начальника управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики відповідно до критеріїв Програми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ