Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився міжнародний турнір з баскетболу пам'яті Ярослава Пастернака

У Львові завершився міжнародний турнір з баскетболу пам’яті відомого спортивного журналіста Ярослава Пастернака.

Турнір у Львові відбувся уже вп’ятнадцяте і традиційно зібрав команди з України, Польщі та Словаччини. За головні кубки змагань боролися юнаки та дівчата 2005-2006 року народження. Усі матчі турніру відбулися у спортзалі кафедри фізичного виховання НУ «Львівська Політехніка».

У змаганнях хлопців перемогу святкували юнаки з Львівської ОДЮСШ. У вирішальному матчі турніру вони обіграли збірну Підкарпатського воєводства – 57:52.  Поляки в підсумку фінішували на другому місці, а боротьба за третє та четверте місце також загострилася не жарт. За підсумками одноколових змагань третє вибороли баскетболісти «Волинь-Баскет» з Луцька, а четвертими стали юні вихованці Івано-Франківської ОДЮСШ.

У змаганнях дівчат найсильнішою виявилася команда Івано-Франківської ОДЮСШ, яка впевнено обіграла усіх своїх суперників. Що цікаво, інші три команди на турнірі набрали по 4 очки, а відтак за додатковими показниками срібні медалі дісталися команді з Бардейова (Словаччина), бронзові – самбірській ДЮСШ, а на четвертому місці опинилася Львівська ОДЮСШ.

Довідка:

Ярослав Іванович Пастернак (1958–2004) – український спортивний журналіст. Багатолітній керівник відділу спорту всеукраїнської газети «Високий замок» (Львів). Цей відділ неодноразово визнавали найкращим в конкурсі, який проводила Асоціація спортивних журналістів у Львові. Був одним із найвідоміших спортивних журналістів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ