Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові згорів ресторан "Хутірець"

Як повідомили в прес-службі ДСНС України у Львівській області, 27 липня о 01:51 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в ресторані у м. Львові на вул. Боднарська, 4. Будівля ресторану одноповерхова з мансардою, дерев’яна, площею 300 кв.м.

Вогонь швидко поширився дерев’яними конструктивними елементами будівлі. Складність гасіння полягала у тому, що полум’я поширювалося міжпокрівельними пустотами. Рятувальникам довелося знімати металеве накриття даху аби ліквідувати горіння у пустотах.

Пожежа спричинила щільне задимлення, тому вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 4-х ланок газодимозахисної служби.

Пожежу локалізовано о 02:25, ліквідовано о 02:41. Вогнем знищено мансардне приміщення на площі 100 кв.м та перекриття між першим поверхом та мансардою на площі 70 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 28 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки.

Обставини та причини загорання встановлюються. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, у грудні 2016 року виконавча служба здійснила кілька марних спроб виконати рішення суду про демонтаж незаконно збудованого ресторану «Хутірець» на вул. Боднарській, 4. Але виконавче провадження зупинили через суд.

Справа про знесення ресторану «Хутірець»: суддю Сихівського районного суду звільнили

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ