Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Міноборони повідомили гарні новини з передової

Від початку доби, станом на 12.00 у районі проведення операції Об’єднаних сил ворожих обстрілів не фіксувалося, бойових втрат у лавах український військ немає.

Про це повідомив з речник Міноборони полковник Олександр Мотузяник, передає Укрінформ.

“Від початку поточної доби, станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил ворожих обстрілів поки не фіксувалося, бойових втрат у лавах український військ немає. Ситуація залишається повністю контрольованою підрозділами Збройних Сил України”, - повідомив речник МОН.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби російсько-окупаційні війська не припиняли порушувати режим припинення вогню, періодично застосовуючи озброєння заборонених калібрів на Луганському і Донецькому напрямках.

Всього за вчорашню добу в районі проведення операції нараховано десять фактів порушення режиму тиші з боку противника, п’ять із яких - із застосуванням зброї важкого калібру.

Внаслідок бойових дій, що тривали минулої доби на сході України, жоден український воїн не загинув, але двоє військовослужбовців зі складу ООС дістали поранення, і наразі лікуються у військових госпіталях. За повідомленням штабу операції, із посиланням на дані української розвідки, минулої доби п’ятьох окупантів зі складу російсько-окупаційних військ було поранено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ