Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У міськраді затвердили Програму підтримки львівських спортсменів

В рамках активної підготовки спортсменів до Літніх Олімпійських та Паралімпійських Ігор, що відбуватимуться у 2020 році в Японії, з метою досягнення високих результатів спортсменами, сьогодні, 4 квітня, на сесії міськради затвердили Програму підтримки львівських спортсменів — претендентів на участь в ХХХІІ Літніх Олімпійських Іграх та ХVІ Літніх Паралімпійських Іграх.

«Суть Програми полягає у щомісячній грошовій виплаті спортсменам, досягнення яких сприяють утвердженню міжнародного авторитету України, і які входять до складу національних збірних команд з олімпійських видів спорту, офіційно визнаних в Україні.

Список спортсменів, які отримуватимуть грошові виплати, формуватиметься на основі подання відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області. Термін реалізації Програми — з травня 2019 року до липня 2020 року — в період безпосередньої підготовки до Олімпійських Ігор.

Реалізація цієї Програми є дуже важливою. Адже часто спортсмени перед Олімпійськими Іграми шукають кращого ресурсу для підготовки в інших містах та областях. Завдяки цій Програмі ми зможемо створити хорошу мотивацію для спортсменів та стимулювати їх тренуватися у м. Львові та представляти Львів на міжнародних змаганнях і Олімпійських Іграх.

Аналогів такої Програми в Україні немає. Реалізація цієї Програми дасть змогу вкотре підтвердити, що Львів — передове місто в Україні в галузі розвитку спорту і підтримки спортсменів, а також стане прикладом для інших міст нашої держави, що в майбутньому дозволить на загальнодержавному рівні досягти значних результатів в галузі спорту, а українським спортсменам вибороти більше медалей на Олімпійських Іграх", — зазначають в управлінні молоді та спорту Львівської міської ради.

ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ