Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Москві біля ФСБ стрілянина: є вбиті

У центрі Москви біля будівлі Федеральної служби безпеки невідомий розпочав стрілянину. Російські ЗМІ повідомляють про поранених і вбитих. Кількість жертв уточнюється.

Про це повідомила Українська правда з посиланням на російські ЗМІ.

Дані про загиблих наразі різняться між собою: за інформацією Mash, в перестрілці загинув співробітник ДАІ. Він помер в машині швидкої допомоги. За даними "Нової газети", мінімум одна людина загинула - співробітник ФСБ. Є поранені. Meduza пише про двох загиблих нападників і від одного до трьох співробітників правоохоронних органів.

ФСБ РФ офіційно повідомило, що один нападник нейтралізований, його особа встановлюється.

Очевидці кажуть, що чули звуки вибуху.

Невідомий зі зброєю забарикадувався в будівлі на Великій Луб'янці і відкрив вогонь з автоматичної зброї.

Meduza відзначає, що стрілянину відкрили у приймальні ФСБ: стріляючих нібито було троє; двоє з них були вбиті, третьому вдалося вибігти на вулицю, після чого він продовжив відстрілюватися.

 
ФОТО: TWITTER.SAZONPRO

На місці працюють екстрені служби. В місті введений план перехоплення "Сирена". Згодом повідомили, що план перехоплення відмінили.

Повідомляється, що президенту Росії Володимиру Путіну уже повідомили про стрілянину. Путін наразі на концерті до дня працівника органів безпеки Росії.

Агентство "РИА новости" повідомило про п'ятьох постраждалих та одного загиблогоЗлочинця нейтралізували, його особу встановлюють.

Рух транспорту в районі Луб'янки перекрито.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ