Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Москві розстріляли журналіста

У Москві розстріляли журналіста Андрія Назаренка. У чоловіка випустили 5 чи 6 куль, щонайменше один постріл зроблений в голову.

У Москві напередодні знайшли тіло оператора центрального російського телеканалу "Росія-1" Андрія Назаренка із п'ятьма вогнепальними пораненнями. Першим про це повідомив місцевий телеканал "360" із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За попередньою версією, співробітник ВГТРК загинув уночі 19 липня, а його тіло лише через добу, увечері середи, виявив син від першого шлюбу. На тілі 44-річного загиблого судмедексперти виявили п'ять кульових поранень, три постріли були зроблені в голову. Слідчі з'ясовують всі обставини події.

Знаково, що зараз новина уже не доступна на сайті каналу, однак розійшлася мережею і обростає новими подробицями і уточненнями.

Так, "МК" повідомляє, що тіло 43-річного Назаренка виявила 20 липня дружина, яка довго не могла вийти з ним на зв'язок. Жінка з родиною відпочивала на дачі, а оператор не міг до неї приєднатися через роботу. За даними видання, кілер випустив у чоловіка 6 куль з пістолета Макарова. Дві з них потрапили в лоб і серце.

Імовірно, вбивство сталося 19 липня.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ