Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Мостиськах зіткнулись два авто: 4 людей в лікарні

В Мостиськах на Львівщині під час зіткнення двох авто, якими керували місцеві мешканці , отримали травми водії та пасажири транспортних засобів, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 липня о 00.10 на вулиці Галицькій у місті Мостиська. 25-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Хонда Акорд», виїхав на смугу зустрічного руху де скоїв зіткнення з автомобілем  «Субаро Легасі», за кермом якого перебувала 28-річна жителька Мостиського району.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження і були доставлені в Мостиську районну лікарню обидва водії іномарок та двоє пасажирів легковиків. Всі потерпілі жителі Мостиського району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ