Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Миколаєві триває XІI "Книжкова толока"

1/2
До 18 березня у Миколаєві Львівської області триватиме XІI "Книжкова толока", присвячена 150-річчю Просвіти. Захід. який стартував 16 березня, об’єднав письменників і видавців з усієї України. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

До найбільшої книжкової події березня долучився голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

"150 років тому була створена Просвіта, як відповідь на те, що наш народ набрав сили, внутрішньої наснаги і усьому світу показав,  що є Україна і ми здобуваємо право на своє слово, думку, пісню. Ми сьогодні не такі, як були чотири роки тому,  коли виходили на Майдан.  Ми витворили двохсотсорокатисячну українську армію, професійну, сильну і здатну виконувати найскладніші завдання. Ми переможемо не силою зброї, а нашими переконаннями, культурою, вірою. Я б хотів, щоб Миколаївський форум став осередком людей, які вірять у себе, в Україну і тоді безперечно нас супроводжуватиме успіх", - зазначив Олег Синютка.

Під час книжкової толоки презентували виставку-ярмарок. Також у програмі - зустрічі, автограф-сесії з письменниками, продаж книжок, майстер-класи, поетичні читання.

Зазначимо, захід проводять за сприяння Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ