Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Миколаєві завершилися змагання з баскетболу 3х3 серед чоловіків та жінок

У Миколаєві, що на Львівщині, завершилися змагання з баскетболу 3х3 серед чоловіків та жінок. Захід, що відбувався 9 та 10 червня в рамках комплексних спортивних Ігор Львівщини-2018, зібрав 27 команд - 7 жіночих та 20 чоловічих.

На майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний» змагалися збірні районів, а також команди міст обласного значення та ОТГ. Як в чоловіків так і в жінок найсильнішими виявилися представники Самбора. Серед чоловіків лише дещо слабшими були представники Золочівського району, а хлопці з Сокальського району замкнули призову трійку. Другими в змаганні жінок були дівчата з Сокальського району, а третіми – з Пустомитівського.

Захід організували управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з Миколаївською райдержадміністрацією. Переможці та призери отримали медалі, грамоти та кубки від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ