Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У неділю два львівські маршрути курсуватимуть з змінами

У цю неділю, 10 вересня, відбуватиметься Чемпіонат України з тріатлону на спринтерській дистанції. Відтак, автобусні маршрути №40 і №5а курсуватимуть по вул. Тракт Глинянський – с. Лисиничі. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

Одним з етапів змагань буде їзда на велосипеді, з 07:00 год і до 09:00 год. Велоетап учасники проїжджатимуть за маршрутом: вул. Хмельницького (м. Винники) – вул. Личаківська (ТОВ «Ензим»). На час заїзду цю дистанцію перекриють для руху транспорту. Відтак автобусні маршрути №40 і №5а здійснюватимуть об’їзд через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський.

«Учасники змагань, яких буде 50, будуть виїжджати з Emily Rezort, на головній дорозі повертають праворуч, їдуть до оглядового майданчика у Винниках, розвертаються і їдуть до «Ензиму». І так кілька кіл. А останнє коло - повертають знову в Emily Rezort і там продовжують змагання», - пояснили в управлінні спорту ЛМР.

На час змагань планують перекрити для руху транспорту дистанцію велоетапу. Відтак, за інформацією управління транспорту ЛМР, автобусні маршрути №40 і №5а об’їжджатимуть через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ