Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У неділю визначать переможця Відкритого чемпіонату Львова з баскетболу

Відкритий чемпіонат Львова з баскетболу підходить до свого логічного завершення. У суботу, 28 квітня, стане відомо, хто ж гратиме у «золотому» матчі, а хто – у матчі за 3-тє місце.

Зустрічі БК «Львів-УАД» - «LvivWarriors» та БК «Пивомани 48» - BC «VitaAgro» розпочнуться о 17:45 та 19:15 відповідно. Матч за третє місце стартує в неділю о 11:30, фінальний - о 13:00. Усі зустрічі відбудуться в приміщенні ОДЮСШ, що у Стрийському парку (вул. Самчука, 8).

На цій стадії вже апріорі не може бути нецікавих матчів, от і протистояння «Львів-УАД» та «LvivWarriors» не варто відносити до ігор із наперед відомим результатом. Обидві зустрічі в рамках регулярного чемпіонату команди провели ще восени. Тоді двічі досить впевнено, з рахунком 93:63 та 80:63, довів свою перевагу переможець регулярного чемпіонату. Та розпочинаючи з весняних турів, «воїни» додали у своїй грі, зокрема перемогли учасника іншої півфінальної пари – БК «Пивомани 48». Вони – єдина команда не з топ-4, котра подолала стадію чвертьфіналу. Хтозна, можливо, у «LvivWarriors» залишилися сили на те, щоб створити сенсацію, обігравши «Львів-УАД»…

Друга півфінальна пара звела між собою «пивоманів» та команду «VitaAgro». Наразі рахунок очних зустрічей – 2:0 на користь БК «Пивомани 48». В останніх іграх ця команда закидає доволі багато: в середньому 89,8 бала у весняних іграх. «VitaAgro» ж закидає лишe трохи менше: приблизно 80 очок за гру у той самий період. Отож, цей матч може стати результативним, продовживши феєрію деяких чвертьфінальних ігор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ