Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У німецькому Мюнстері авто в`їхало у натовп: 4 загиблих

В результаті наїзду автомобіля у натовп людей в центрі німецького Мюнстера загинули чотири людини. Про це повідомив Spiegel із посиланням на інформацію МВС Німеччини.

Серед загиблих – троє пішоходів, які перебували на вулиці, і водій пікапа, який скоїв наїзд. Він покінчив життя самогубством, застрелившись в авто.

В результаті наїзду близько 20 людей отримали поранення, шість постраждалих перебувають у критичному стані. Початково поліція повідомляла про 30 поранених, але згодом скоригувала дані. 

Поліція перекрила центр міста і просить людей уникати скупчення. В той же час, правоохоронці повідомили, що не шукають інших підозрюваних.

Поліція також поки не кваліфікує подію як теракт.

Разом з тим, як повідомляє Deutsche Welle з посиланням на представника поліції, всередині автомобіля, який в’їхав у натовп людей в центрі Мюнстера, був виявлений підозрілий предмет.

У поліції також повідомили, що через знайдений предмет перекрита значна частина центру міста.

Правоохоронці також через свій акаунт у Twitter попросили уникати центру міста і не розповсюджувати чутки.

Разом з тим, представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що поліція Мюнстера поки не розголошує даних про загиблих і постраждалих внаслідок наїзду мікроавтобуса.

"Консул підтримує оперативний зв'язок з поліцією. Детальніше - після отримання офіційної інформації", - написав він у Twitter.

Українська правда
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ