Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Ніжині троє підлітків загинули від падіння бетонної плити

Поліція відкрила два кримінальні провадження та проводить розслідування щодо інциденту в передмісті Ніжина, де в недобудованій будівлі внаслідок падіння бетонної плити загинуло троє дітей. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальні провадження та розпочато розслідування в рамках частини 2 статті 275 Кримінального кодексу України (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, а також за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, яке кваліфікується як нещасний випадок", - йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що 6 липня о 16.30 надійшла інформація про те, що у недобудованій двоповерховій будівлі на виїзді з Ніжина в напрямку села Вертіївка впала бетонна плита та на смерть придавила трьох підлітків. До місця події виїхали слідчо-оперативні групи поліції Ніжина та Головного управління поліції в Чернігівській області, керівництво поліції, представники прокуратури та рятувальники.

Щоб дістати тіла загиблих дітей, знадобилася спеціальна техніка. Тіла направили для проведення судово-медичної експертизи. Вік загиблих — від 12 до 14 років. 

Триває досудове розслідування.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ