Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Палаці мистецтв відкрили міжнародну виставку «Осінній Салон «Високий Замок-2018»

У Львівському палаці мистецтв розпочала роботу міжнародна мистецька виставка «Осінній Салон «Високий Замок-2018». На відкриття 6 листопада завітали понад 500 її поціновувачів, які оглядали різні сучасні роботи. Це вже ХХІІ Осінній Салон. Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

На першому поверсі розмістилася виставка творчих робіт юних художників з мистецьких шкіл області. На другому поверсі – виставка Українського плакату, виставка-вшанування художника Григорія Смольського та виставка графіки у новій міні-галереї "Art Space"/"Арт Простір". На третьому поверсі – конкурсні роботи "Осіннього Салону "Високий замок -2018".

Як розповіла член оргкомітету конкурсу, заступниця директора Львівського палацу мистецтв Ольга Луковська, цьогоріч на конкурс надіслали близько півтисячі робіт з України, Німеччини, Нідерландів, Польщі та Грузії. В експозицію потрапили триста живописних та керамічних праць, які можна буде оглядати впродовж місяця. А наприкінці журі відбере десяток найкращих доробків.

В окремому залі завдяки співпраці Палацу мистецтв з родиною художника, представлено роботи з домашньої колекції художника Григорія Смольського. У грудні виповнюється 125 років від дня його народження.

Особлива подія в межах Салону – відкриття в Палаці мистецтв міні-галереї «Art Space». Стартували виставкою графіки студентів Академії друкарства. Це поточні роботи і першокурсників і магістрів новоствореної кафедри книжкової та станкової графіки.

Виставка Українського плакату студентів кафедри дизайну Національного лісотехнічного університету України буде присвячена до 145-ї річниці їхньої alma mater та 25-річчя статусу "університет". Буде представлено творчий доробок студентів – понад 40 плакатів, переважно екологічної тематики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ