Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У парку 700-річчя Львова можуть з’явитись тенісні корти

8 нових тенісних кортів, облаштованих за міжнародними стандартами, можуть з’явитись у парку 700-річчя Львова. Рішення про будівництво спортивної інфраструктури для занять великим тенісом на території парку прийняли на сесії Львівської міської ради.
Фото ілюстративне, ЛМР

За даними управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради, до них надійшла інвестиційна пропозиція про будівництво 8 тенісних кортів від громадської організації «Тенісна академія U-NEXT», що займається розвитком великого тенісу.

«Ми шукали. де саме збудувати таку інфраструктуру, адже важливо, щоб це було доступно для мешканців: дітей і дорослих. А також, щоб це було в межах громадського сполучення в тих районах міста, де ще немає подібної інфраструктури.

Відповідно було визначено Шевченківський район. Також обговорювали можливість розвитку такої спортивної інфраструктури в парках і зараз підготовлений проєкт ухвали про затвердження об’єкта інвестування», – розповів Андрій Павлів, керівник управління інвестицій та проєктів міста. 

Ухвала – лише перший крок. Наступним етапом буде підготовка техніко-економічного обґрунтування проєкту від управління інвестицій, а після детального опису опрацювання цього проєкту, буде готуватись ухвала про затвердження інвестиційного конкурсу. 

«100 років назад у Львові було у два з половиною рази більше тенісних кортів, ніж є зараз. При цьому населення було втричі менше. Я підтримую будь-які ініціативи, спрямовані на те, щоб наші парки мали зони відпочинку і спортивну інфраструктуру», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ