Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У перехідних матчах "Карпати" зіграють з "Волинню"

Львівські «Карпати» здолали на виїзді київський «Арсенал», однак не уникнули перехідних матчів за збереження прописки у Прем'єр-лізі України.

«Арсенал» (Київ) – «Карпати» (Львів) 2:3

Голи: Ковпак (4); Авагімян (90+2) – Нестеров (18); (М'якушко (21, пен.); Мірошниченко (45+2)

«Карпати»: Кучинський, Ковтун, Гуйє, Нестеров (Федецький, 39), Мірошниченко, Онгла, Кльоц, М'якушко (Бусько, 90+3), Ді Франко (Дебелко, 80), Гуцуляк, Понде

Господарі швидко повели в рахунку: на 4-ій хвилині досвідчений Олександр Ковпак випередив захисників і спрямував м'яч у ціль – 1:0. Однак це лише розлютило «карпатівців», які ще до перерви тричі розписалися у воротах «канонірів».

На 18-ій хвилині Андрій Нестеров під час подачі з кутового виграв верхову боротьбу й ударом головою відновив рівновагу, а невдовзі Сергій М'якушко з пенальті забив свій 8-ий гол у сезоні, вивівши львів'ян уперед – 1:2. В компенсований до другого тайму час Денис Мірошниченко вистрілив у дальній кут, після чого на табло засвітилися 1:3.

У другому таймі кияни зусиллями Артура Авагімяна один м'яч відквитали. В підсумку «Карпати» під керівництвом виконуючого обов'язки головного тренера Олександра Чижевського, котрий на днях замінив іспанського фахівця Фабрі Гонсалеса, перемогли «Арсенал».

Однак «зелено-білі» залишилися на 10-ій сходинці турнірної таблиці, оскільки донецький «Олімпік» розписав мирову 2:2 з полтавською «Ворсклою» і випередив команду зі Львова на один заліковий бал. Таким чином 4-го і 8-го червня «карпатівці» поборються за місце в Прем'єр-лізі України з луцькою «Волинню». Перша зустріч відбудеться в місті Лева на стадіоні «Україна».

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ