Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У поліції Києва повідомили про стан збитих п'яним водієм патрульних

У поліції Києва повідомили про стан двох патрульних, яких збив п'яний водій сьогодні вночі. Травмованих поліцейських доставили до міської лікарні №17
Патрульна поліція

"У ніч з 1 на 2 серпня близько 22:30 на Столичному шосе під час оформлення ДТП водій Opel 1976 року народження не впорався з керуванням та здійснив наїзд на стоячий автомобіль FIAT, який на той момент вже був учасником ДТП та оформлювався патрульними.

їВнаслідок цього автомобіль FIAT почав рух та зіткнувся з поліцейським автомобілем. На момент зіткнення двоє патрульних знаходилися між цими автомобілями. У результаті двоє патрульних зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості", - зазначив   т.в.о.начальника прес-сектору департаменту Патрульної поліції Віктор Шеверда, передає 5 канал.

"Травмованих поліцейських доставили до міської лікарні №17. Наразі стан патрульних, одна з яких поступила у досить тяжкому стані, завдяки медиків стабілізований. Вона отримала пошкодження у вигляді переломів відкритих та закритих та численних забоїв", - повідомив він.

Додамо, винуватець ДТП не мав водійського посвідчення, оскільки раніше його вилучили через керування автівкою у нетверезому стані. Відтак, чоловік їздив столицею з тимчасовим талоном.

Як писало Гал-інфо,  у крові 34-річного чоловіка виявили 2,41 проміле алкоголю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ