Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Польщі потрапив у смертельну ДТП мікроавтобус з українцями

Фото: Darek Delmanowicz / PAP
Фото: Darek Delmanowicz / PAP
Фото: Darek Delmanowicz / PAP
Фото: Darek Delmanowicz / PAP
Фото: Darek Delmanowicz / PAP
Фото: Darek Delmanowicz / PAP
1/3
У ніч на 22 березня у Підкарпатському воєводстві на півдні Польщі потрапив у аварію пасажирський автобус із українцями, внаслідок чого загинула одна людина, а четверо отримали травми.

Про це повідомляє Укрінформ.

Варто зауважити, що ДТП cталася у тому ж місці, де 6 березня розбився автобус сполученням Познань-Херсон, коли загинули п’ятеро осіб, а понад 30 отримали травми.

“Автобусом їхали 10 осіб, зокрема двоє водіїв. Усі є громадянами України. Одна особа загинула на місці, чотири інші потрапили до шпиталів”,- повідомив речник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцін Бетлея.

5 пасажирів українського автобуса шпиталізації не потребують.

В управлінні головної дирекції національних доріг та автомагістралей поінформували, що автобус наїхав на відбійник на кінці з’їзду до пункту обслуговування пасажирів “Кашице” і перекинувся у придорожній яр.

На місце аварії вирушив український консул. 

Правоохоронці Польщі почали розслідування причин ДТП. Наразі вирішується питання про повернення в Україну чотирьох пасажирів автобуса, які не постраждали

Автомагістраль A4 у місці ДТП заблокована. На місці працюють десятки рятувальників, медиків та поліцейських.

Відео - ТСН

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 6 березня поблизу прикордонного пункту пропуску «Корчова – Краківець» автобус «Познань-Херсон» (всередині якого перебувало 57 осіб, громадяни України) потрапив у ДТП, внаслідок чого загинули 5 осіб та 35 осіб госпіталізовали до медичних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ