Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Польщі відбувся благодійний музичний проєкт «Українська пісня»

Це національний проєкт – концерт, який щороку творить нову музичну історію України і несе світові україномовну музику.

Про це повідомили в ЛОВА.

Його справедливо називають «Українським Євробаченням». У попередні роки на масштабній сцені Арени Львів перед тисячами глядачів виступали найвідоміші українські зірки. 

Цьогоріч «Українська пісня» відбулася  всьоме. Але, у зв’язку з ситуацією в Україні, проєкт відбувався у наших побратимів у Польщі, у місті Ґданськ. Місто було обране невипадково. Тому що Ґданськ – місто свободи, а пісні, що звучали зі сцени, несли свободу і світло, а також любов і подяку братній Польщі за неймовірну і безцінну допомогу Україні.

На сцені перед глядачами виступили українські виконавці:  KAZKA,  Злата Огнєвіч,  Алєксєєв, Арсен Мірзоян, TARABAROVA, TVORCHI, Анна Буткевич, SANSA, Павло Табаков, ведуча Соломія Вітвіцька та інші відомі артисти, які із самого початку війни Росії проти України встали на музичну лінію фронту за допомогою благодійних концертів, виступаючи посланцями патріотизму, духовності та мистецтва.

Цього року проєкт став благодійним. Частину коштів,  зібраних від проведення події та телетрансляції, передадуть дітям, які постраждали від війни і залишилися без опіки. 

Під час заходу відбулася телевізійна зйомка концерту, яку вже за кілька тижнів всі охочі зможуть побачити на топових  українських телеканалах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ