Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У пожежі загинув колишній директор першої гімназії в Луцьку

фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
1/2
У пожежі, що сталася в приватному будинку в селі Струмівка, загинув колишній директор гімназії імені Модеста Левицького.

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Як розповіли в управлінні ДСНС у Волинській області, пожежа виникла одноповерховому цегляному будинку в селі Струмівка Луцького району. За викликом виїхала чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №1 та відділення ДПРЧ-25 м. Луцька, оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС у Волинській області.

Уже за 6 хвилин після виклику перший підрозділ служби "101" прибув до місця події, рятувальники під'єдналися до апаратів на стисненому повітрі та зайшли всередину задимленої будівлі для пошуків господаря. Людину віднайшли в одній із кімнат, винесли на вулицю, але медики карети швидкої допомоги констатували, що чоловік 1936 р. н. вже був без ознак життя.

Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Як стало відомо, у пожежі загинув В’ячеслав Поліщук – колишній директор луцької гімназії імені Модеста Левицького. Саме під час його керівництва у 1991 році колишня школа стала першою в місті гімназією.

"Шкода, що віднині, згадуючи про нього, будемо вживати дієслова минулого часу. З болем у серці, відчуттям неймовірної гіркоти сповіщаємо, що відійшов у інші світи цей великий чоловік. Багато років В'ячеслав Володимирович був незмінним директором луцького середнього навчального закладу № 4. Саме він став ініціатором відновлення класичного гімназійного духу в обласному центрі - так з'явилася Луцька гімназія №4", - повідомили Гал-інфо у гімназії імені Модеста Левицького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ