Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У прифронтовій Авдіївці гвардійці виявили арсенал боєприпасів

Спецпризначенці Нацгвардії у ефективній співпраці з представниками СБУ та розвідки виявили схрон з боєприпасами. Серед знайденого – гранати (РГД та Ф1), понад 200 набоїв калібру 7,62 та більше сотні – калібру 5,45.

Як повідомили в пресцентрі штабу ООС, ключову роль в операції зіграла злагоджена робота кінологічної двійки окремого загону спеціального призначення «Омега». Навчений гвардійський службовий пес одразу виявив небезпечну ділянку та оповістив військовослужбовців про знахідку. Зараз на місці події працюють працівники ДСНС та Національної поліції України.

– Такі заходи проводяться систематично, адже райони, які знаходяться поблизу лінії зіткнення є найбільш вразливими, ми повинні передбачити усі неприємні несподіванки, – наголосив один із офіцерів керівного складу на псевдо «Вірус».

Відпрацювання у прифронтових населених пунктах спрямоване на стабілізування криміногенної ситуації у населеному пункті, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також виявлення осіб, причетних до діяльності збройних формувань.

Будьте пильними та сповіщайте органи безпеки, якщо помітили підозрілі предмети!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ