Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

У пункті пропуску «Мілове» затримано бойовика «ЛНР»

Днями прикордонники затримали мешканця Луганщини, який приймав активну участь в діяльності незаконних збройних формувань так званої ЛНР. Про це учора, 27 вересня, повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.
Фото прес-служба ДПСУ

Бойовика викрили в пункті пропуску «Мілове» військовослужбовці Луганського загону.

Затримати колаборанта вдалося завдяки клопітній роботі та злагодженій взаємодії оперативних підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби і співробітників СБУ в Луганській області.

Встановлено, що затриманий приймав активну участь в антидержавних заходах на території Луганської області. Із початком бойових дій, у 2014 році, добровільно вступив до лав незаконних збройних формувань та безпосередньо брав участь у збройному протистоянні силам АТО у складі «бригади мартака».

Згодом бойовик продовжив службу у «митному комітеті ЛНР», де  виконував обов’язки в недіючому пункті пропуску «Ізварине».

Затриманому, в рамках відкритого кримінального провадження, оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ККУ «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України» та «Створення терористичної групи чи  терористичної організації» та обрано запобіжний захід.

Наразі компетентні правоохоронні органи України проводять комплекс оперативно-слідчих дій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ