Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У п’ятницю визначать переможця Відкритої шкільної баскетбольної ліги Львова

У п’ятницю, 11 травня, визначать переможця Відкритої шкільної баскетбольної ліги Львова.

Вікова група сформована з хлопців 2003 року народження завершить сезон фінальним матчем та малим фіналом, у якому розіграють бронзові медалі. Початок матчів о 16:00 (за 3-тє місце) та о 17:30 (фінал). Матчі відбудуться у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) й пройдуть під егідою Львівської міської федерації баскетболу та відбудуться за підтримки її президента Дмитра Крамара.  

Вже більше п’яти років відбуваються поновлені змагання шкільної ліги. У цій віковій групі на старт вийшло всім команд. Після семи турів, відповідно до зайнятих місць, були сформовані пари чвертьфіналістів. У підсумку до наступної стадії вийшли команди СЗШ 99 та «Олімпік» (СЗШ 1) зі Львова а також хлопці з Дрогобича та червоноградський «Шахтар».

Півфінальні матчі, що відбувалися у спорткомплексі ЛНУ, зафіксували перемогу «Шахтаря» над СЗШ 99 з рахунком 60:23. Також сильнішими виявилися хлопці з Дрогобича, які перемогли «Олімпік» 46:27.

Після заключних зустрічей відбудеться вручення нагород, відзнак та подяк тренерам. У кожній команді визначать найкращого та найперспективнішого гравця. За підсумками усього сезону визначать Allstar1 та Allstar2 (найкращі п’ятірки всього чемпіонату).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ