Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У районі населеного пункту Золоте-4 продовжують розведення військ

1/2
Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін інформує, що сьогодні, 30 жовтня 2019 року, на ділянці розведення №2 (у районі н.п. Золоте-4) продовжилися заходи з розведення сил та засобів.

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ провели фіксацію виконання заходів із відведення сил і засобів на вказаній ділянці.

Також у районі розведення відбулася робоча зустріч командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка та керівника української сторони СЦКК полковника Олександра Борщевського з заступником Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Марком Етерінгтоном.

Вони відвідали населені пункти Катеринівка та Золоте-4, де обговорили з жителями безпекову ситуацію. Йшлося про відновлення місцевої інфраструктури, ремонт доріг, медичне та інше забезпечення. Як стало відомо зі спілкування, місцеве населення підтримує концепцію розведення сил.

Делегація СММ ОБСЄ візит завершила на непідконтрольній урядові України території.

Командування ООС нагадує, що Золоте-4 не входить у ділянку розведення №2. Населений пункт був і залишається під контролем українських військ, а населення – під захистом Збройних Сил України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 29 жовтня біля Золотого-4 розпочався процес розведення сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ