Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У районі проведення ООС перевірили готовність танкових підрозділів

Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
1/5
В районі проведення операції Об’єднаних сил перевірили готовність танкового резерву однієї з механізованих бригад, що виконує завдання на Луганському напрямку. Про це інформують 9 січня у пресцентрі ООС.

Як зазначили у командуванні, під час виконання практичних завдань перевірялася злагодженість як окремого танкового екіпажу, так і підрозділу в цілому.

Отримавши відповідний сигнал, танковий батальйон за лічені хвилини висунувся у визначений район, розгорнувся на вогневому рубежі, після чого виконав тактичні маневри. Під час виконання завдань, екіпажі отримували раптові ввідні від старшого начальника та оперативно реагували на них.

За словами військових, метою подібних заходів є підтримання високого ступеня бойової готовності танкового резерву до реагування на можливі зміни обстановки.

- Наразі наш батальйон перебуває в районі відведення. Та попри це, ми знаходимося у стані постійної готовності до виконання завдань за призначенням, - розповів один із командирів танку військовослужбовець ЗС України Василь. - Подібні тренування для нас - звична справа, ми проводимо їх регулярно, і в будні, і у свята. Адже ми завжди маємо бути в тонусі щоб у разі необхідності миттєво відреагувати на можливе загострення на фронті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ