Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У районі російської військової авіабази у Криму пролунали вибухи

Окупаційна "влада" Криму підтвердила вибухи в районі Новофедорівки, де знаходиться російська військова авіабаза, туди направлені машини «швидкої допомоги».

Як повідомляє Укрінформ, про це передають Teлеграм-канали російського державного інформагентства «РИА-новости».

При цьому місцева єдина диспетчерська служба уточнює, що крім машин «швидкої допомоги» Сакського району та Євпаторії, у Новофедорівці на місці працює МНС.

Раніше ЗМІ повідомляли, що, за словами трьох місцевих жителів, у селищі чули кілька гучних вибухів та бачили чорний дим, який піднімається з боку російської військової авіабази. Дим видно на пляжі в Євпаторії, розташованій за 30 кілометрів від Новофедорівки.

ТГ-канали пишуть, що вибухи сталися в районі аеродрому збройних сил рф (у селищі розташований військовий аеродром Саки). Повідомляють про шість-сім вибухів, при цьому очевидці кажуть, що щохвилини чують «щось схоже на детонацію снарядів».

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста і села України, вбивають мирне населення. Агресія здійснюється в тому числі з території тимчасово окупованого раніше Криму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ