Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У салоні авто львівські прикордонники виявили 20 ящиків цигарок

Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ
Фото: ДПСУ
1/2
Як повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, прикордонники Львівського загону на трасі ʺЧервоноград-Нововолинськʺ, неподалік державного кордону, зупинили мікроавтобус марки ʺRenaultʺ.

Під час перевірки в багажному відділенні транспортного засобу виявлено тютюнові вироби з акцизними марками України у кількості близько 20 ящиків.

В ході бесіди ні водій, а ні пасажир, який знаходився в салоні автомобіля, не змогли пояснити правоохоронцям походження такої великої кількості сигарет. Вони також не змогли надати на товар жодних документів.
Зважаючи на це автомобіль з товаром правоохоронці доправили до відділу прикордонної служби ʺПавловичіʺ. Згодом тютюнові вироби передано представникам поліції.

До ДФС направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей за ознаками ст. 199 ККУ ʺВиготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементівʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині СБУ блокувала наркотрафік на ПП "Грушів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ