Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Самборі горів житловий будинок: постраждав 69-річний чоловік

19 січня о 2:04 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір на вул. Коцюбинського у двоповерховому цегляному житловому будинку, критому бляхою, розміром 10×12 м.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця події виїхали вогнеборці 12-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір та 27-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Старий Самбір. На момент прибуття рятувальників до місця виклику дах будинку був повністю охоплений вогнем.

Під час обстеження місця пожежі на другому поверсі будинку надзвичайники виявили чоловіка, який самостійно не міг покинути задимлену будівлю. Рятувальники вивели чоловіка на свіже повітря та передали медикам. Постраждав власник будинку, чоловік 1953 року народження, якого медики після огляду із симптомами "опіки верхніх дихальних шляхів" у важкому стані ушпиталили до реанімаційного відділення Самбірської районної лікарні.

О 3:48 вогнеборці локалізували пожежу, та о 4:34 ліквідували в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогонь знищив дах будинку по всій площі, перекриття між другим поверхом та горищем на площі 120 кв. м, речі домашнього вжитку на площі 100 кв. м, пошкодив стіни на площі 70 кв. м, перекриття між першим та другим поверхом на площі 50 кв. м.

У ліквідації пожежі брали участь 10 рятувальників особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі з'ясовують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ