Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Самборі смертельно отруївся газом 12-річний хлопчик

Сьогодні, 8 квітня, приблизно о 7:00 до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про смерть дитини в одній із квартир по вулиці Шухевича у Самборі.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники Самбірського районного відділу поліції.   Попередньо з'ясували, що причиною смерті 12-річного місцевого мешканця стало отруєння чадним газом. Його труп виявив батько та викликав швидку. 

Тіло дитини скерували на експертизу. Крім того, 8-річного брата загиблого та його 41-річну матір госпіталізували до лікарні з діагнозом "отруєння чадним газом".

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено експертизи.

Поліцейські Львівщини вкотре  нагадують – щоб не стати жертвою «тихого вбивці», регулярно перевіряйте газові прилади, вентиляційні канали та димоходи, а при найменшій підозрі на витік газу повідомляйте працівників газової служби. Від цього залежить життя та здоров’я – ваше та ваших рідних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ