Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Самборі створили клуб активного довголіття для пенсіонерів

У Самборі створено клуб активного довголіття для людей похилого віку. Про це Гал-інфо повідомив сьогодні, 24 жовтня, відділ з питань інформаційної політики та зв’язків з громадськістю Самбірської міської ради.

Інколи людям   «поважного» віку важко  соціалізуватися та адаптуватися до нового етапу в їх житті, задовольнити природної потреби в змістовному дозвіллі.

Для того, щоб надати можливість пенсіонерам приємно проводити час, пробуджувати у них нові інтереси, створювати умови для спілкування, задоволення культурно-освітньої потреби у Самборі створено клуб активного  довголіття для людей похилого віку, метою якого є згуртувати людей для організації дозвілля, їх культурного відпочинку,  відкриття нових неповторних талантів; обмін досвідом, вшанування ювілярів.

У фойє Народного дому вперше  зібралися представники даного клубу на  зустріч із сімейним лікарем, завідувачем амбулаторії №1 Комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги Самбірської міської ради» Дмитром Подольцем та тренером з йоги завідувачем рентгенологічним відділенням КНП СМР ТА СРР СЦРЛ Олегом Кузиком.

Привітав присутніх з хорошим початком таких зустрічей заступник Самбірського міського голови Святослав Ухач і висловив сподівання, що таке спілкування відбуватиметься систематично, оскільки  воно може надати можливість пенсіонерам приємно проводити час, пробуджувати у них нові інтереси, створювати умови для спілкування, задоволення культурно-освітньої потреби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ