Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Самборі у чоловіка виявили 75 патронів різного калібру

У Самборі поліцейські вилучили у перехожого 75 патронів різного калібру. Про це повідомили 24 вересня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

22 вересня, під час відпрацювання території міста Самбора, оперативники карного розшуку Самбірського відділу поліції виявили чоловіка, який мав з собою пакунок з 75 патронами калібру 7,62 мм та 5,45 мм. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження з боєприпасами.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Виявлені набої правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження патронів.

Правоохоронці Львівщини нагадують – за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами, вибуховими речовинами законодавством передбачена кримінальна відповідальність. У випадку, якщо ви знайшли патрони, гранати, снаряди, інші боєприпаси або зброю чи її елементи, негайно повідомте про це у поліцію.

Не підіймайте їх, не переносьте, не намагайтесь розібрати чи розрізати – це може бути смертельно небезпечно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ