Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Самборі завершують реконструкцію стадіону ім. Лева Броварського

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
У місті Самбір завершується реконструкція стадіону імені Лева Броварського. Споруда розрахована на 2500 глядачів. Про це повідомили 13 січня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Тут можна буде займатись футболом, волейболом та легкою атлетикою.

"Це єдиний стадіон у місті та й на Самбірщині загалом, а збудований він ще в минулому столітті. Після осучаснення тут можна буде проводити міжнародні змагання, а місцева молодь зможе значно якісніше займатись спортом", – зазначив  керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Стадіон у Самборі – один з наймасштабніших проектів Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Його управління реалізовує спільно з Самбірською міською радою.

Вартість об’єкта становить понад 25 мільйонів гривень. Кошти на проведення робіт залучили з різних джерел, та основна частка, яка становить понад 17 мільйонів, є субвенцією з державного бюджету.

Станом на сьогодні будівельна готовність стадіону – близько 85%.

Поруч з стадіоном також облаштовують клас-музей імені Лева Броварського. Саме під керівництвом цього Заслуженого тренера України 40 років тому футбольна команда Самбірщини здобула найбільше досягнень. Усіх поціновувачів спорту закликають зібрати спортивні експонати і подарувати музею для розширення експозиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ