Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У селі Великий Дорошів відкрили новий спортивний майданчик

Сьогодні, 14 грудня, у селі Великий Дорошів, що у Жовківському районі, поблизу місцевої школи відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям, побудованого в рамках обласної програми «Спортивний майданчик».

Загальна кошторисна вартість майданчика становила 1,8 млн грн. На його реалізацію з обласного бюджету виділили 550 тисяч гривень, решту суми коштів виділили з місцевого бюджету.

На урочистому відкритті майданчика з вітальним словом до школярів виступили начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петро Жуковський, голова постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Олег Домчак, голова Жовківської райдержадміністрації Надії Щур, заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук, керівник відділу освіти Жовківської райдержадміністрації Михайло Коваль, завідувач сектору молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська, депутат Львівської обласної ради Андрій Дума та президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як.

Президент АФЛ Мирослав Хом’як під час вітального слова звернув уваги, що цей майданчик яскраво сприятиме школярам-футболістам, а також усім гравцям-аматорам покращувати свій рівень та з користю проводити свій вільний час. Також Мирослав Хом’як під час відкриття майданчика подарував футбольну форму команді місцевої школи.

Після завершення офіційної частини на майданчику зі штучним покриттям відбувся товариський міні-футбольний турнір за футзальними правилами між командами школярів з Великого Дорошева, Гряди та Зарудців. Переможцями турніру стала місцева команда, другими та третіми фінішували школярі з Гряди та Зарудців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ