Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Шевченківському Гаю знову запрацює Хатинка святого Миколая

Хатинку Миколая у Гаю можуть відвідати дітки віком 6-9 років у групах або з батьками чи супроводжуючими.
Групова екскурсія «До хатинки Миколая» (Архів: Шевченківський гай)

"З особливою вірою у добрі дива ми запрошуємо малечу у веселу мандрівку до світу традицій та казки. Діти стануть маленькими “помічниками Миколая”, створять власну Різдвяну Зірку та отримають особливий подарунок від святого, який невдовзі завітає до нашого Музею", - кажуть в музеї.

Групові зустрічі відбудуться 16 грудня (п'ятниця) та 19 грудня (понеділок). Відвідини з батьками проведуть на вихідних 17-18 грудня. 

На малечу чекає: майстерка “помічника Миколая”, під час якої діти разом задекорують велику Різдвяну Зірку для спільної коляди чи вертепу, яку заберуть собі для класу і добрих справ, весела мандрівка у світ традицій і казки; зустріч зі Св. Миколаєм, який вручатиме подарунки; крафтовий подарунок від Музею кожній дитині; вхідний квиток до Музею для дитини. 

Максимальна кількість дітей в групі - 28 дітей (+ 2 дорослих супроводжуючих)

Вартість квитка для дитини: 250 грн (*пільговий 200 грн)

Придбати квитки можна - тут. 

Вартість квитка для дитини: 300 грн (*пільговий 250 грн) - до вартості включено перебування дитини та одного дорослого-супроводжуючого.

Придбати квитки можна - тут

"Перед оплатою, передзвоніть, будь ласка, за номером +38(068)5259185, щоб узгодити часові слоти, доступні для відвідування Хатинки в обраний вами день", - наголошують організатори. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ