Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У школі "Веслярик" можна опанувати 9 видів спорту

Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву "Веслярик" запрошує на навчання у групи початкової, базової, спеціалізованої підготовки, а також групи підготовки до вищої спортивної майстерності. Про це повідомили 4 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Основим видом спорту у школі є веслування. Проте, тут також можна опанувати бокс, вільну боротьбу, важку атлетику, дзюдо, кінний спорт, легку атлетику, стрільбу з лука та настільний теніс.

"Зараз у нашій школі навчається 482 спортсмени. Їх тренують 40 тренерів, серед яких: 9 мають звання "Заслужених". 22 спортсменів нашої школи входять до складу національних збірних команд України. Ми вважаємо, що якісні заняття спортом мають бути доступним не тільки для вихованців шкіл, що в обласному центрі, а й для дітей з містечок та сіл області, тому відділення нашої школи працюють у різних містечках Львівщини. До прикладу, вільну боротьбу викладають у Трускавці та в селі Підгірці на Стрийщині, важку атлетику у Дублянах та Жидачеві. У Стрию діє відділення боксу", - розповіла директорка школи Лілія Білінська.

Школа має власну веслувальну базу у селі Наварія на Пустомитівщині. Дітей зі Львова сюди доставляють спеціальним автобусом.

"Зазвичай веслування розвивається у містах "з водою". Наш феномен в тому, що Львів є чи не єдиним обласним центром, де відсутні великі водойми чи річка, але попри це спортсмени області щоразу частіше стають лідерами національних змаганнях", - зауважив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Аби заохотити якомога більше дітей та молоді до занять веслуванням у спортивній школі, представники школи підготували проморолик про цей вид спорту.

"На цьому не зупиняємось: хочемо зробити відео і про інші види спорту, які можна опанувати у нашій школі. Надіємось, вони мотивують дітей до спорту і здорового способу життя", - додала Лілія Білінська.

Приєднатись до занять у школі можна вже сьогодні. Деталі уточнюйте за телефоном: 032 275 65 511 або ж у директорки школи Лілії Білінської, тел.: (067 728 23 30) та заступниці директорки Ірини Кіндзери, тел.: (093 94 69 493).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, школа "Галичина" запрошує дітей з інвалідністю на безкоштовні заняття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ