Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Славську комісія ЛОР обговорила стан реалізації проєкту "Велокарпатія"

У м. Славськ відбулося виїзне засідання комісії з питань культури. Про це сьогодні, 7 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської обласної ради.
Фото ЛОР

Упродовж 6-7 лютого у м. Славськ тривало виїзне засідання постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації.

Так, члени комісії заслухали інформацію про стан виконання у 2019 році заходів обласних програм, зокрема Програми розвитку туризму, курортів і рекреації у Львівській області, а також погодили план заходів управління туризму та курортів облдержадміністрації на 2020 рік.

Окрім того, управління туризму та курортів Львівської ОДА презентувало депутатам стан реалізації проєкту «Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» і представило проєктні ідеї «VeloBeskydy», «АртСлавсько».

Варто зауважити, що члени комісії також ознайомилися з туристичним шляхом – ознакованим лижним маршрутом на гору Ільза  (гора висотою 1064 метри між смт. Славське і селом Волосянка).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ