Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Славуті високопосадовець одного з держпідприємств привласнив майже мільйон гривень

Судитимуть заступника директора з фінансово-економічних питань одного із державних підприємств міста Славута на Хмельниччині, який привласнив майже 900 тисяч гривень.

Про це інформує пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Повідомляється, що чиновник, який мав право доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів та електронно-цифровий ключ, вносив упродовж 2016-2018 років неправдиві відомості про перерахування грошей на рахунок своєму пособнику – приватному підприємцю за нібито придбані товари. Фактично ж будь-які будівельні матеріали та обладнання державному підприємству не постачали. Так, чоловік заволодів грошовими коштами державного підприємства на загальну суму 858 400 гривень.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури до суду спрямували обвинувальний акт за фактом заволодіння майном в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 362, ч. 5 ст. 191 КК України). Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду на підставі ст. 297-4 КПК України відносно підозрюваного прийнято рішення про спеціальне досудове розслідування, оскільки останній перебуває на тимчасово окупованій території.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ