Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Словенії стартував чемпіонат Європи з футзалу

У вівторок, 30 січня, у Любляні (Словенія) стартував чемпіонат Європи з футзалу, участь у якому також візьме національна збірна України.

У матчі відкриття-турніру словенці зіграли внічию з сербами (2:2), а у іншому матчі першого ігрового дня поляки сенсаційно зіграли внічию зі збірною Росії (1:1).

Збірна України свій перший поєдинок групового етапу континентальної першості проведе у п’ятницю, 2 лютого, проти команди Румунії (початок зустрічі о 21:45), 4 лютого «синьо-жовті» зіграють з командою Португалії (19:00).

Групу A склали Сербія, Італія та Словенія, групу В – Росія, Польща і Казахстан, групу D – Іспанія, Франція і Азербайджан.

По дві кращі команди кожної групи вийдуть до чвертьфіналу (5 і 6 лютого), півфінали призначені на 8 лютого. Матч за третє місце і фінал відбудуться 10 лютого.

Додамо, що усі поєдинки пройдуть на «Арені Стожице», яка вміщує 12 500 глядачів.

Склад збірної України з футзалу на Євро-2018:

Воротарі – Євген Іваняк («Ураган»), Кирило Ципун («Продексім»), Дмитро Литвиненко («ЕРА-ПАК», Чехія);

Польові гравці – Микола Грицина, Михайло Грицина, Тарас Королишин (усі – «Столиця», Білорусь), Володимир Разуванов («Діна», Росія), Микола Білоцерківець («Норільський Нікель», Росія), Сергій Журба («ХІТ»), Олександр Педяш, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко (усі – «Сокіл»), Петро Шотурма («Ураган»);

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ