Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Сокальському районі горів цегляний гараж

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/4
Як повідомили 10 червня гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Сокальському районі вогнеборці ліквідували пожежу в цегляному гаражі.

9 червня 12:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на хуторі Доміки с. Стаївка Сокальського району. Пожежа виникла в цегляному гаражі, розміром 10×5 м.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники місцевої пожежної команди м. Белз та 52-ого державного пожежно-рятувального посту м. Великі Мости. По прибуттю до місця виклику вогнеборці не гаючи приступили до гасіння пожежі. Через щільне задимлення, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних засобах захисту органів дихання та зору.

Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників вдалось запобігти розповсюдженню вогню та врятувати від повного знищення гараж та поруч розташовану будівлю.

Пожежу вдалось локалізувати о 14:03 та ліквідувати о 14:55 в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем дах та перекриття, речі домашнього вжитку на площі 50 кв. м та 1,5 т ячменю.

До ліквідації пожежі залучили 5 людей з особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, під час пожежі у квартирі в Золочеві виявили тіло пенсіонерки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ