Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Сокальському районі на подвір’ї чоловіка вкусила змія

Як повідомили 22 червня Гал-інфо у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, подія трапилась 21 червня.
Фото ілюстративне

Близько 22:20 год. у с. Козьова Сокальського району, місцевого мешканця 1974 року народження на подвір’ї вкусила змія в кисть лівої руки. Постраждалого у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано у Сколівську ЦРЛ.

Як зазначають у прес-службі ДСНС Львівської області, 21 червня о 23:50 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні поступив чоловік, 1996 року народження, житель с. Козьова Сколівського району. Постраждалий поступив до медичного закладу із діагнозом "укус змії лівої кисті". За даними медиків стан чоловіка – середньої важкості.

Головне управління ДСНС України у Львівській області наголошує на необхідності дотримання заходів безпеки під час відпочинку на природі.

Пам’ятайте, якщо Ви випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс.

Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Дрогобицькому районі жінку вкусила змія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ