Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Солом'янському суді під час пожежі згоріли кримінальні справи

Через пожежу у Солом'янському районному суді Києва вигоріла кімната з кримінальними справами. Про це державному агентству "Укрінформ" повідомив прес-секретар суду Микола Мар'єв. За його словами, поки що важко оцінити втрати та кількість згорілих справ.

"Ми не можемо потрапити на роботу. Фактично вигорів весь другий поверх. Дуже великі пошкодження по коридорах, все в кіптяві й диму, – сказав пан Мар'єв.

Водночас прес-секретар суду сказав, що усі кримінальна справи, що згоріли, можна буде відновити.

Пожежа сталася о 3:30 у понеділок зранку у будівлі Солом'янського суду по вул. Максима Кривоноса, 25.

Жертв та постраждалих немає, повідомляє прес-служба ДСНС на офіційному сайті. І наголошує, що які саме документи пошкоджені, буде встановлено в ході слідства.

Слідчі районного управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці вилучили речові докази і передали їх на дослідження. Остаточну причину загоряння буде встановлено після проведення експертиз, додали в поліції.

Водночас, як повідомляє ГУ Нацполіції столиці, за попередніми даними, причиною загоряння в Солом'янському суді стало замикання електромережі.

У квітні цього року сталася пожежа у ще одному районному суді Києва - Голосіївському, який на той час розглядав справу росіян Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ