Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Солонці трапилась масштабна пожежа сухостою

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, упродовж доби вогнеборці ліквідували 23 пожежі сухої трави
Фото: ДСНС

Протягом минулої доби до Служби порятунку "101" надійшло 23 повідомлення про пожежі сухостою.

Горіння сухої трави зафіксували в Миколаївському, Золочівському, Жовківському, Городоцькому, Радехівському, Пустомитівському, Миколаївському районах та в містах Кам'янка-Бузька, Миколаїв, Червоноград, Львів.

Одна з великомасштабних пожеж сухостою виникла с. Солонка Пустомитівського району. Вогнеборці отримали повідомлення 24 березня о 18:57. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 30 державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 30 000 кв. м. Пожежу локалізовано о 21:45 та повністю ліквідовано о 22:01.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до усіх громадян: не спалюйте суху траву та не провокуйте виникнення пожеж.

Пам’ятайте, спалювання сухої рослинності або її залишків не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й призводить до багатьох інших негативних наслідків, загрожуючи життю та здоров’ю людей.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Винниках загорівся автомобіль "Audi A6".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ