Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Стрийському парку відкриють спеціальний контейнер для спортсменів

У суботу, 30 березня, в Стрийському парку (зі сторони вул. У. Самчука, біля обласної ДЮСШ) відкриють локер – це спеціальний контейнер, який надає функціонал переодягальні спортивного залу за його межами. Журналістів запрошують на відкриття о 10:00. Про це інформує ЛМР.

Відтепер бігові та функціональні тренування в Стрийському парку стануть ще більш зручними: PUMA UKRAINE разом з Львівською міською радою та ГО «PROBIG» встановили перші у Львові безкоштовні спортивні локери, доступні для всіх відвідувачів локації.

Локер – це спеціальний контейнер, який надає функціонал переодягальні спортивного залу за його межами. Тут можна комфортно перевдягатись, залишити речі в камері схову з кодовим замком та підзарядити гаджети. Також тут поставили лавочку, пандус та окремий смітник для догляду за довкіллям.

Ініціаторами такого заходу стали бігова спільнота спільно із засновницею бігового клубу PROBIG та начальницею відділу спорту військових Львівської міської ради Орисею Демʼянюк, тож місто охоче підтримало та допомогло зі встановлення цієї конструкції.

Варто зазначити, що це лише перший крок співпраці PUMA UKRAINE та Львівської спортивної громади щодо перетворення Стрийського парку та інших локацій на ще більш комфортне місце для громадського спорту та активного відпочинку.

Таймінг відкриття:

10:00 – збір гостей;

10:00 – слова представників міста та PUMA UKRAINE

10:15 – огляд та інструкції з користування локером;

10:30 – спільна пробіжка 3-5 км Стрийським парком;

11:00 – розіграш призу від Puma та частування для учасників забігу та спілкування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ