Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Стрийському районі горіла господарська будівля та піднавіс

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
1/6
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, 14 січня о 20:18 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Лисятичі Стрийського району.

Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі, критій черепицею, та в піднавісі розміром 10×4 м. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з'ясувалось, що дерев'яний піднавіс був повністю охоплений вогнем, полум'я вже перекинулось на господарську будівлю, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок.

У зв'язку з тим, що найближче вододжерело для поповнення запасів води, в цілях пожежогасіння, знаходилось на відстані близько 4 км., керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити до ліквідації пожежі додаткову техніку та особовий склад з м. Моршин та м. Жидачів.

О 21:09 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 23:03 повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі вогнем знищено в дерев’яному піднавісі 1 куб. м дров, дерев’яне перекриття на площі 72 кв. м, дах на площі 140 кв. м, 1 т сіна; в господарській будівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 40 кв. м.

До ліквідації пожежі залучили 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Пустомитівському районі згорів гараж.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ