Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У суботу та неділю відбудуться два півфінали Меморіалу Юста

У суботу та неділю, 24 та 25 березня відповідно, відбудуться два півфінальні матчі турніру, який вшановує пам’ять одного з найуспішніших тренерів в історії львівських «Карпат» Ернеста Юста.

Волею жеребу на цій стадії чинний чемпіон Львівщини «Миколаїв» поміряється силами з «Малинськом» із Рівненщини (неділя, 25-те березня, стадіон імені Богдана Маркевича у Винниках, початок о 14:00), а чинний володар Кубка Львівщини «Юність» (Верхня Білка) – зі стрийською «Скалою» (субота, 24-те березня, «Арена Довге», початок о 15:00). Фінал цього турніру заплановано на середу, 28 березня.

У матчі «Миколаїв» - «Малинськ» ймовірно таки явного фаворита немає. Чемпіон Львівщини останнього сезону зустрінеться з командою, що посіла друге місце у чемпіонаті Рівненської області. Зважаючи саме на статус чемпіона однієї та віце-чемпіона іншої області цей матч обіцяє стати цікавим для вболівальників. Ймовірно таки, команда з Миколаєва і буде мати статус фаворита матчу, однак про жодну недооцінку суперника з Рівненщини не може бути й мови. На цій стадії турніру вилітати уже не хоче ніхто, а відтак розцінювати матчі цієї стадії турніру як саме підготовку до майбутнього сезону, буде не зовсім правильно. Шанси заволодіти престижним передсезонним трофеєм в усіх чотирьох команд однакові, а відтак кожен для цього докладе максимум зусиль.

Особливої уваги також заслуговує матч між стрийською «Скалою» та «Юністю» з Верхньої Білки. І хто б що не говорив, яскравого фаворита у цьому матчі також немає. «Скала» хоч і виступає у другій лізі, яка за своїм статусом є професійною, однак це аж ніяк ні про не говорить. Команда у період зимового міжсезоння зазнала більше втрат, аніж придбань, а відтак сказати, що стрияни стали сильнішими, мабуть, немає жодних підстав. Для прикладу,  «Скала» у товариському матчі поступилася ФК «Миколаїв» (1:4), тому завдання пройти стриян для команди-володаря Кубка Львівщини не є з нереальних. І тим більше тоді, коли «Юність» через підсилення тренерського та ігрового складу називають одним з фаворитів майбутнього чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини.

Іншими словами для обох команд це буде непростий поєдинок, у якому переможе той, хто краще зуміє реалізувати власні моменти. Далеко не останню роль може зіграти і той фактор яка з команд зуміє виграти боротьбу у центрі поля.

Що цікаво, «Юність» на матчі у Довгому, що поблизу Моршина, не залишиться без підтримки вболівальників. Завдяки президенту клубу Олександру Рольку буде організований виїзд вболівальників на півфінальний матч Меморіалу Ернеста Юста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ