Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У суботу у Львові відбудеться нефестиваль «Врожай вражень»

Тематичний лекторій, взаємодія із рослинами, нетворкінг та презентація перших напрацювань концепції «Розсадника» – усе це нефестиваль «Врожай вражень», який відбудеться у суботу, 23 вересня, у просторі міського садівництва та городництва. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Під час заходу підсумують активності, що відбулися у міському саді-городі цього сезону, та плануватимуть майбутні події.

Від моменту заснування у 2021 році простір міського садівництва та городництва «Розсадник» займає важливу нішу у частині гуртування спільноти навколо «зелених» тем, а його команда ділиться з усіма охочими досвідом, знаннями та інструментами впливу на локальну екополітику.

Нефестиваль «Врожай вражень» відбуватиметься у суботу, 23 вересня, з 11:00 до 17:00 у просторі міського садівництва та городництва «Розсадник», що у парку «Залізна вода».

Програма нефестивалю «Врожай вражень» складатиметься з кількох частин: навчальної, спільнотворчої, нетворкінгу та планування. Зокрема, заплановані такі блоки:

11:00-14:00 – Клуб міського садівництва 

Теоретична частина: обговорення ролі зелених насаджень у біорізноманітті міських просторів. Практична частина: догляд за садом.

Ірина Кметь, експертка з міського садівництва.

14:30-15:15 – Розсадник-2023: все тримається на співпраці

Презентація за результатами активностей, що відбулися у просторі. Подяка партнерам та партнеркам, сесія запитань та відповідей, обговорення діяльності.

Анжеліка Зозуля, співкоординаторка простору «Розсадник»;

Микола Рябика, співкоординатор простору «Розсадник».

15:15-16:15 – Нетворкінг за участі партнерів та партнерок

Серія модерованих активностей, спрямованих на знайомство між учасниками, учасницями та обговорення перспектив подальшої співпраці.

Ірина Швець, експертка з питань місцевої демократії;

Маріанна Тропіна, психологиня, фасилітаторка.

16:15-17:00 – Розсадник – що завтра?

Презентація попередніх напрацювань просторової концепції розвитку. Обговорення перспектив розвитку території.

Любов Домбровська, експертка з просторового планування;

Микола Рябика, співкоординатор простору «Розсадник».

Умови участі: вхід вільний, за умови попередньої реєстрації за посиланням

Адреса простору «Розсадник»: парк «Залізна Вода», вул. Мушака, 58, вхід – навпроти озерця.

Довідка 

«Розсадник» – публічний простір популяризації міського садівництва та городництва, який з 2021 року розбудовується у парку «Залізна вода» силами громадських організацій «Плато» та «Екотерра», небайдужих мешканців, міжнародних інституцій, свідомого бізнесу, за підтримки управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради та ЛКП «Зелений Львів». Стежити за анонсами подій можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ